Een moment van afscheid verdient bijzondere rouwbloemen

U bent op zoek naar een bijzonder, stijlvol en uniek rouwbloemstuk dat recht doet aan de overledene?

BIJZONDERE ROUWBLOEMEN  is gespecialiseerd in het maken van puur en persoonlijk afscheidsbloemwerk.

In een tijd dat een uitvaart steeds meer zelf vormgegeven wordt kunnen bloemen daar een wezenlijk onderdeel van uitmaken.

Afscheidsbloemen vragen om speciale aandacht, ervaring,  inzicht en zorgvuldigheid. Zowel bij het bespreken van de bloemen als bij de uitvoering en bezorging.

Dat alles is bij BIJZONDERE ROUWBLOEMEN in een en dezelfde hand.

Vaak ga ik naar de familie toe om hun wensen ten aanzien van de bloemen te bespreken. Zo kunnen we in alle rust de bloemen bespreken en het geeft mij een goed beeld van de overledene.

Ik gebruik voorbeeldfoto’s als “praatplaatjes” om erachter te komen wat voor stijl en vorm het meest geschikt zijn en vraag naar lievelingsbloemen én naar bloemen waar men NIET van houdt. Regelmatig komt het ook voor dat men graag wil dat ik bloemen of stronken uit de eigen tuin verwerk.

De bloemen worden per opdracht vers ingekocht en het bloemstuk wordt gemaakt naar uw wensen.

Ik gebruik de individuele kracht en schoonheid van bloemen om herinneringen, liefde & respect op een unieke manier naar voren te brengen.

Het raakt mij altijd weer als ik het bloemstuk bezorg en aan de reactie van de familie zie dat het goed zit. Dat ik goed geluisterd

heb en het bloemstuk geworden is zoals zij voor ogen hadden….